Dubbele overwinning voor Fimme Marra van Satys-Fact bij de Anner Award 2018!

De winnaar van de Anner Award 2018 en tevens beste studentondernemer van Noord-Nederland is geworden: Fimme Marra met Satys-Fact. Satys-Fact is een tool waarmee organisaties op een toegankelijke, snelle en leuke wijze feedback kunnen verzamelen. Naast de hoofdprijs van €2.500,- en het Venturelab Programma van de RUG, wint Fimme nóg een bedrag van €2.500,- door de verdubbeling van het prijzengeld door gastspreker Hugo de Koning, oprichter van YoungCapital! De publieksprijs, een marketingconsult met Saskia IJszenga, wordt tevens gewonnen door Fimme.

In de finale, die woensdag 9 mei plaatsvond in de Martinikerk, stonden de drie beste studentondernemers van Noord-Nederland. Na een strenge selectie-, een kwalificatieronde en een pitchworkshop, waren de drie studenten klaar om te strijden in de finale.

De drie finalisten, Wouter Bijen van Festimap, Fimme Marra van Satys-Fact en Ba The Nguyen met Treetech pitchten hun bedrijf voor de professionele jury en kregen kritische vragen van zowel de jury als van het publiek. Sprekers Hugo de Koning en Ben Woldring deden hun verhaal in een collegetour setting met de dagvoorzitter Joris van Meer. Na afloop was er een gezellige netwerkborrel met live muziek. Benieuwd naar de foto’s van deze spetterende finaleavond? Kijk dan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 15 =

Anner Award - Dé prijs voor studerende ondernemers