Janine Huizeling wint Anner Award 2017 met Loved by Pets!

De winnaar van de Anner Award 2017 en tevens beste studentondernemer van Noord-Nederland is geworden: Janine Huizeling van Loved By Pets, een online platform waar consumenten veilig huisdieren kunnen aanschaffen bij betrouwbare fokkers. Zij gaat naar huis met een startkapitaal van maar liefst € 2500,-. De publieksprijs, een VentureClass traject van VentureLab North, werd tijdens de spetterende finaleavond in de wacht gesleept door Harro Boven van Movit Sport!

In de finale stonden de drie beste studentondernemers van Noord-Nederland. Na een strenge selectie, een kwalificatieronde en een pitchworkshop, waren de drie studenten klaar om te strijden voor de felbegeerde hoofdprijs van €2500,-!

De drie finalisten, Harro Boven met Movit Sport, Janine Huizeling met Loved By Pets en Shair Amiri met AddingHelp, pitchten hun bedrijf voor de professionele jury en kregen kritische vragen van zowel de jury als van het publiek. Spreker Maarten Beucker Andreae, medeoprichter van 2dehands.be en wiebetaaltwat.nl, deelde zijn ervaringen met het ondernemerschap. Na afloop was er een gezellige netwerkborrel met live muziek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

tien − 8 =

Anner Award - Dé prijs voor studerende ondernemers