Sebastiaan Kremer wint Anner Award

Sebastiaan Kremer heeft met zijn bedrijf OnlineDorp de tweede editie van de AnnerAward gewonnen. Met OnlineDorp heeft Sebastiaan een gezamenlijke webshop voor winkeliers in Roden opgericht. De student communicatiesystemen aan de Hanzehogeschool kreeg de meeste stemmen van de jury en het publiek.

Woensdag 13 februari was het zover, de finale van de Anner Award 2013. De Anner Award is een jaarlijks event dat als doel heeft ondernemende studenten aan te moedigen en een succes te maken van hun ideeën. Na een spannende avond mag Sebastiaan Kremer zich tot winnaar benoemen van de Anner Award 2013!

In de finale namen 6 studentondernemers het tegen elkaar op. Tot de 6 finalisten behoorden Jasper Adamse met zijn partner Bas Elema, Laura Marani, Matthijs van de Grift met zijn compagnon Tom Dijkstra, Sebastiaan Kremer, Sven Lohuis met zijn team en Antonia Postma.

Het was een spannende avond met bijzondere eregasten. De finalisten mochten hun idee/bedrijf presenteren in het bijzijn van Zijne Hoogheid Prins Bernard en burgemeester Rehwinkel van Groningen. Nadat alle kandidaten hun idee/bedrijf hadden gepresenteerd werd de uiteindelijke winnaar bepaald door jury en publiek. Sebastiaan Kremer mocht zich uiteindelijk tot winnaar benoemen van de Anner Award 2013. Met zijn idee ‘Onlinedorp’ wist hij de 5 andere finalisten achter zich te laten.

Onlinedorp is een gezamenlijke webshop van winkeliers. Op dit platform kan je als winkelier op laagdrempelige wijze een webshop beginnen met lage kosten, een laag risico en weinig werk.Het idee is om een totaalpakket te bieden voor zowel de winkelier als voor de consument. Dit totaalpakket resulteert in een online webshop/warenhuis voor een compleet dorp. Hiermee wil Sebastiaan een dorp grootschalig op de kaart zetten en is er groot gemak voor de consument als voor de winkelier op verschillende vlakken. Op deze manier kan de verkoop bij middenstanders verhogend werken en is internet geen bedreiging meer, maar een kans.

Uitreiking

De prijs werd uitgereikt door Burgemeester Rehwinkel. De prijzen die Sebastiaan Kremer heeft gewonnen zijn:

– De Anner Award
– Een cheque ter waarde van €1.000,-
– Media-aandacht
– Een coachingstraject met 5 ervaren ondernemers
– CRM-licentie

De uitreiking van de Anner Award is vastgelegd door fotograaf Rachel van der Mheen en zijn hier te vinden.

Anner Award - Dé prijs voor studerende ondernemers