logo

 
 
 

De competitie voor studentondernemers in Noord-Nederland!

 
anner award logo

 
 

 

Anner

 

 

De Anner Award is in maart 2011 opgezet door het netwerk rond Anner van der Mheen. Anner van der Mheen was een bijzondere ondernemer/student aan de Hanzehogeschool Groningen, met een geheel eigen aanpak gekenmerkt door openheid, natuurlijk talent voor netwerken, durf, de wil om te verbinden, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Terwijl Anner voor zijn studie stage liep bij Philips werd hij onverwachts ziek, hij overleed op 8 maart 2011. Om alles waar hij voor stond, waaronder het slaan van bruggen tussen school en bedrijfsleven, voort te laten leven, is deze jaarlijkse prijs ingesteld.

 

Lees meer

 

 

 

 

 

 

foto anner

 
 

Het laatste nieuws

foto finale

Finale Anner Award 2021

Spectaculaire 9e editie van de Anner Award! Donderdagavond 20 mei vond de 9e editie van de Anner Award plaats. Voor het oog van meer dan 250 kijkers wist Jojanneke de publieks- en juryprijs in ontvangst te nemen. De jury noemde Jojanneke 'veelbelovend' en roemde haar moed. 'Je toont lef als je je als jonge vrouw van 20 jaar op deze markt begeeft. Het maatschappelijke probleem dat jij aankaart maakt veel los', zei de jury.

Lees meer

 

Ben jij benieuwd wie de winnaar wordt van de Rabo ondernemersprijs X Anner Award?

 

De Grand Final waar de Rabo Ondernemersprijs X Anner Award wordt uitgereikt is op dinsdag 14 juni 2022!

Eén groot feest, met meerdere prijzen: 2x een hoofdprijs t.w.v. €10.000!💥

Ken jij iemand die meedoet, wil je volgend jaar zelf meedoen of kom je netwerken met (student)ondernemers en organisaties uit Noord-Nederland?
Kom dan op 14 Juni naar het Forum Groningen.

De studentondernemers pitchen op dit gave podium hun bedrijf aan de jury. Het belooft een spannende strijd te worden. Naast deze spannende pitches van de studenten, vertelt Marcel Borger, eigenaar van OrangeGas zijn ondernemersverhaal.🚀

 

Meld je dus snel aan!

 

Aanmelden