Ondernemerschap Groningen

Anner Award en BusinessMatch Groningen gaan samenwerken

Anner Award en BusinessMatch Groningen (BMG) gaan per 1 januari 2016 actief samenwerken op het gebied van ondernemerschap in Noord-Nederland. BMG is een onafhankelijke organisatie die opereert op de Hanzehogeschool.

BusinessMatch Groningen (BMG) is hét studentenplatform voor ondernemerschap op de Hanzehogeschool! BusinessMatch Groningen is voor en door studenten van de Hanzehogeschool die interesse hebben in ondernemerschap. Het is een onafhankelijke stichting die studenten van de Hanzehogeschool belangeloos motiveert en stimuleert om te gaan ondernemen en ondersteunt tijdens hun studie. Hiervoor organiseert BMG activiteiten, die op te delen zijn in activiteiten die voor alle studenten toegankelijk zijn en opleidingsgerichte activiteiten, zoals gastcolleges en workshops.

BMG organiseert ook diverse competities zoals de Student Company Award voor eerstejaarsstudenten en gaat nu voor de grote competitie samenwerken met de Anner Award! Een grote competitie waar niet alleen studenten van de Hanzehogeschool zich mogen aanmelden, maar ook die van omringende scholen op HBO en WO niveau. Organisatorisch gaan BMG en Anner Award deze competitie gezamenlijk opzetten. Harm-Jan Hoekstra, die bij beide organisaties actief is geweest, zegt hierover het volgende: “Er worden veel verschillende competities op gebied van ondernemerschap georganiseerd, maar  de doelgroep, het publiek en de organisatie van beide partijen liggen zo dicht bij elkaar, dat linksom of rechtsom een samenwerking de beste optie is.”

Deze competitie gaat georganiseerd worden in de lente van 2016. In het verleden vond de editie halverwege februari plaats. Deze finale wordt verschoven naar april/mei, zodat zowel de planning van BusinessMatch Groningen als die van de Anner Award goed verlopen. Op de website www.businessmatchgroningen.nl kunt u meer informatie vinden over de organisatie van BMG. Vanaf nu zullen wij u ook weer op de hoogte houden via social media.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vier + 14 =

Anner Award - Dé prijs voor studerende ondernemers