logo

pijl
Organisatie
 
 

 

logo

 

BusinessMatch Groningen

 

De Anner Award wordt sinds 2016 georganiseerd door BusinessMatch Groningen (BMG). BMG is een studentenplatform voor ondernemerschap op de Hanzehogeschool. Het platform is voor en door studenten die interesse hebben in Ondernemerschap.

 

BMG is een onafhankelijke stichting die belangeloos studenten informeert over ondernemerschap, activeert en motiveert om te gaan ondernemen en ondersteuning biedt op het gebied van ondernemerschap. Dit wordt gedaan door middel van onze evenementen en het delen van onze kennis en ons netwerk.

 

BusinessMatch Groningen organiseert onder andere verschillende gastcolleges, masterclasses en pitchcompetities voor verschillende minoren en opleidingen. Daarnaast houdt BMG zich bezig met het organiseren van verschillende bedrijfsbezoeken. Deze bedrijfsbezoeken vinden zowel plaats in Nederland, maar ook in het buitenland. Naast het organiseren van evenementen helpt BMG studenten die willen beginnen of net zijn gestart met een eigen onderneming. Studenten met vragen of problemen kunnen altijd langskomen om te sparren. Daarbij heeft BMG ook een groot netwerk met daarin veel professionals. Dit netwerkt wordt ingezet om ondernemende studenten verder te helpen met hun bedrijfsidee.

 

Wil je meer weten over BusinessMatch Groningen of op de hoogte blijven van de activiteiten? Volg ze op sociale media en neem een kijkje op hun website!