Jury

De jury van de Anner Award bestaat uit:

Rafael Redczus

Rafael Redczus

Yellowbird & N8W8

Rafaël Redczus van Berkel is de bedenker en medeoprichter van bedrijven zoals yellowBird (o.a. 360º videobeelden voor de Oculus Rift) en DNA ART (kunst van je eigen DNA). Daarnaast is hij al 20 jaar eigenaar van N8w8 dat gespecialiseerd is in marketing voor innovatieve bedrijven.

Deze fascinatie voor innovatie deelde hij met Anner van der Mheen met wie hij vanaf 2010 bevriend raakte. Samen zaten ze bij de Rotaract in Groningen en werkten ze aan maatschappelijke vraagstukken.

Robin Slakhorst

Robin Slakhorst

Symbid

Robin Slakhorst, mede-oprichter en CCO van Symbid, heeft meerdere jaren ervaring op het gebied van ondernemerschap, sales en marketing binnen de crowdfunding industrie. Na een studie Entrepreneurship & New Business Venturing aan de School of Management van de Erasmus Universiteit was Robin in 2011 mede verantwoordelijk voor de oprichting van Symbid, één van de eerste aandelen-crowdfundingplatforms ter wereld. Robin Slakhorst wordt wereldwijd gezien als een autoriteit op het gebied van crowdfunding door zijn vermogen om te anticiperen op trends binnen de industrie.

Saskia IJszenga

Saskia IJszenga

INSIDE Marketing

Drs. Saskia Ijszenga RM Is werkzaam geweest bij verschillende grote bedrijven en heeft prijswinnende campagnes en innovaties gerealiseerd. Zij staat ook in lijst van beste vrouwelijke marketeers van Nederland die wordt opgesteld door het Tijdschrift voor Marketing. Saskia geeft gastcolleges aan de RUG, Nyenrode en diverse hogescholen en is betrokken bij het Nima en het GVR. Zij werkt nu als zelfstandig interim (marketing) manager en mag zich Register Marketeer noemen.

Max Smit

Max Smit

Scherper Strategie

Max is actief als strategisch adviseur vanuit Scherper Strategie. Max zijn drijfveren zijn analyse, geluk en inventief resultaten behalen. Max brengt met Scherper Strategie Ondernemingen in Scoringspositie. De positie waar men met voldoening optimaal profiteert van het potentieel van ondernemen en de kansen in de omgeving. Hij geniet van zijn kinderen Lisa en Thijs. Met vrienden rijdt hij klassieker rally’s. Zakelijk is hij een klankbord van directeuren. Hij is gelukkig, in balans en kan beter zijn ei kwijt, ook heeft hij ruimte voor creativiteit.

Ed Huibers

Ed Huibers

Philips

In een samenkomst om ondernemerschap te vieren, promoten, te delen, lijkt iemand van een multinational een vreemde. Toch is Ed er van overtuigd dat hij een ondernemer is, maar dan in loondienst. Na zijn afstuderen is Ed gaan werken als consultant, in een kleine beginnende afdeling binnen de multinational SGS. Na een aantal jaar is Ed overgestapt naar Philips, waar hij, met kleine onderbreking van 3 jaar, al 14 dienstjaren werkt. In verschillende rollen heeft hij hard gewerkt om zijn stempel te drukken op dit prachtige bedrijf. In de afgelopen jaren is Ed als ondernemer binnen Philips verantwoordelijk voor marketing en sales voor een venture (www.luminous-carpets.com), met wereldwijde bekendheid. ‘Ondernemen is geen bedrijfsvorm, maar een mindset!’

Anner Award - Dé prijs voor studerende ondernemers