logo

pijl

 

 

Saksia IJszenga

INSIDE Marketing

saskia

Saskia is als interim manager, directeur en strategisch adviseur actief vanuit INSIDE marketing. Dit is haar eigen onderneming gespecialiseerd in strategie, positionering en marketing, oftewel de klantkant van een bedrijf.

Ze koppelt hierin haar bedrijfskundige achtergrond aan de marketing kennis die ze heeft opgedaan. Haar kennis en ervaring is op het hoogste niveau gewaardeerd als Register Marketeer (RM). Ze werkt voor bedrijven zoals FBTO, Noordhoff, Sanoma, Rabobank, Friesland College ea. Na afloop van een gastcollege benaderde Anner haar met de vraag of hij een coachingsgesprek cadeau mocht doen aan een vriendin, en of ze daar aan mee wilde werken. Dat karakteriseerde Anner zijn aanpak: lef, verrassend en meedenkend. Helaas heeft zij hem niet meer mogen ontmoeten maar deze stap is wel de start geweest van de samenwerking tussen de Anner Award en Saskia.

De ervaring en connecties in vele verschillende bedrijven vanuit het klantperspectief, is iets waar een toekomstige winnaar van de Anner award gebruik van kan maken.