logo

pijl

 

 

Rafael Redczus

Yellowbird & N8W8

Rafael Redczus

Rafaël mag je 's nachts wakker maken voor bevlogen mensen met vooruitstrevende ideeën. Zij zijn de motor van de vooruitgang. Hierbij is het Rafaël's missie om het vuur van vernieuwers over te laten slaan op anderen. Dat doet hij met z'n bureau N8W8 waar ze expert zijn in het creëren van een onweerstaanbaar verlangen. Want als je dat laat groeien, breng je mensen in beweging.
 

Anner was zo'n bevlogen persoonlijkheid met verfrissende ideeën. Rafaël en Anner leerden elkaar kennen bij de Juniorkamer in Groningen. Waar ze zich samen hebben ingezet voor goede doelen. Alhoewel Anner bijna 10 jaar jonger was, raakte Rafaël onder de indruk van de rust die Anner over zich had. Iets wat mensen vaak pas op latere leeftijd over zich krijgen. Anner bleek een neus te hebben voor opkomende zaken en was een geboren verbinder. Dat verbinden is tevens een waardevolle erfenis die Anner voor hem achterlaat. Tot de dag van vandaag ontmoet Rafaël dankzij de Anner Award nieuwe inspirerende personen.
 

Ben je kandidaat van de Anner Award? Dan kun je een beroep doen op de expertise van Rafaël om je idee te versterken. Zodat anderen je product beter begrijpen en eerder de waarde ervan inzien. Om zo dat onweerstaanbare verlangen te laten groeien en mensen in beweging te krijgen.