logo

pijl

 

 

Fimme Mara

Winnaar 2018

Fimme Mara

De Anner Award is een prachtig podium en voortgekomen uit een bijzonder inspirerend verhaal. Het is een geweldig marketingkanaal om onder de aandacht te komen. Daarnaast helpt het je om na te denken over je bedrijf en in korte tijd veel feedback op te halen om daarmee je idee bij te schaven. Je haalt er altijd wel iets uit!het geven van feedback (weer) leuk en voor organisaties waardevol te maken. Jullie kennen ze vast wel: die ellenlange enquêtes. En laten we eerlijk zijn, ook jij hebt eigenlijk nooit zin om deze in te vullen.

Wij zorgen ervoor dat organisaties met veel reacties betrouwbare en verdiepende inzichten krijgen in de ervaring van hun klanten. Hiervoor ontwikkelen wij innovatieve en leuke feedback-tools om juist in offline omgevingen feedback te verzamelen. Zoals de feedback-zuil. Naast de feedback-tools biedt Satys organisaties ondersteuning bij het optimaal inrichten van feedbackprocessen. We helpen bij het stellen van de juiste vragen, het analyseren van de resultaten en bij de terugkoppeling aan klanten en medewerkers.

Destijds was de Anner Award een springplank om mijn idee te lanceren en daarmee de volgende fase van mijn bedrijf in te gaan. Ik heb er zelf weer waardevolle feedback uit kunnen halen waarmee ik mijn oplossing kon verbeteren. Uiteraard hielp het geldbedrag ook bij de ontwikkeling van mijn bedrijf. Wij hebben hiermee o.a. onze eerste kantoor kunnen huren. Het geldbedrag werd ook nog eens verdubbeld door Hugo de Koning.

Momenteel zijn wij hard aan het groeien en helpen wij verschillende cateraars bij het in kaart brengen van hun gastbeleving. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om klantbeleving in kaart te brengen en nieuwe manieren om de resultaten om te zetten in nog waardevollere inzichten. We kijken nu al uit naar de toekomst waarin alweer mooie projecten, samenwerkingen en events gepland staan. Een wijze les die ik mijn mede-ondernemers wil meegeven is: Inch by inch and step by step! Je komt er niet alleen met een goed idee. Je zult als ondernemer leren dat het allemaal niet zo makkelijk gaat als van te voren gedacht. Blijf erin geloven en blijf stappen zetten, hoe groot deze stappen ook zijn.En verzamel feedback van je (potentile) klanten natuurlijk! ; )Bonus boekentips: The Lean Startup van Eric Ries & Traction van Gabriel Weinberg.